Mer fest, mindre huvudvärk

Vi tror på att fira allt som går att fira. Men om du väljer att avstå från alkohol finns det sällan många festliga alternativ. Detta ville vi ändra på, utan att kompromissa med varken smak eller party. Dessutom är vi många som vill vara snälla mot våra kroppar och sinnen. Eleganta, alkoholfria mousserande viner var svaret.

Tillsammans gör vi skillnad! 

GodDryck grundades av stiftelsen GoodCause av en enda anledning. Att skapa positiv förändring i världen. Vadå? Tänker du kanske nu, det är ju trots allt bara bubbliga drycker vi pratar om. Jo. Men vi vill göra mer med våra fyrverkeri-sprakande bubbel än att förhöja din nyårsafton. Som medmänniskor har vi ett ansvar att tillföra något gott till världen. Därför skänker vi all vinst från GodDryck till välgörenhet.

Naturlig smak 

Vi är smakperfektionister. I ständig jakt på den ultimata smakupplevelsen, de bubbligaste bubblorna och de fylligaste druvorna. Vi har finkammat marknaden världen över och noga valt ut de allra bästa råvarorna. Vinerna produceras på exklusiva ekologiska vingårdar i Frankrike och Spanien där de lagras och varsamt avalkoholiseras genom vakuumdestillation. För att värna om både din och jordens hälsa är våra drycker helt fria från artificiella aromämnen.