Vår idé: skåla för en mer välmående värld

Av alla produkter i världen valde vi att sälja alkoholfria drycker. Det kan tyckas vara en slump, men så är det inte. Vi säljer drycker för att få världen att må bättre genom att få dig att må bättre.

När man undersökt vad som gör oss lyckliga hamnar nämligen smakupplevelser genom mat & dryck samt möjligheten att hjälpa andra genom välgörenhet båda i toppen. Det ville vi ta fasta på. När vi säljer dryck och ger vinsten till välgörenhet erbjuder vi dig alltså möjligheten att göra gott för andra genom att må gott själv.

Med den utgångspunkten var det naturligtvis viktigt att verkligen skapa en smakupplevelse utöver det vanliga. Därför har vi noggrant valt ut våra produkter. Vi har sökt igenom marknaden över hela världen och gjort tuffa och omfattande blindtester för att hitta den allra bästa smaken. Att inte bara vi gillar den har vi fått bekräftat flera gånger om, och inte bara i andras ord utan också i andras handling. Som när kvalitetsmärken som Cajsa Warg valt att erbjuda oss i sitt sortiment.

Att vi valt just drycker utan alkohol beror på att vi tycker att utbudet är skralt, trots en stor efterfrågan på bättre alternativ. Det finns många som vill avstå alkohol, men vi anser inte att du ska behöva göra avkall på din egen njutning för det. Ändå har det tyvärr alltför ofta varit så tidigare. Det vill vi ändra på.

Men det slutar inte där. Om målet är en mer välmående värld måste vi givetvis även ta hänsyn till det fysiska klotet vi går på. Sammantaget ger vi dig drycker att njuta av för stunden, med en god eftersmak som ligger kvar länge i både din mun och världen.