Är du en framtida stjärna som vill få välden att må bättre?

 

Vill du jobba på riktigt och ta stora kliv framåt med GodDryck? 

GodDryck är ett nystartat bolag inom GoodCause som finns till för att göra världen till en bättre plats. Av alla produkter i världen valde vi att sälja alkoholfria drycker. Det kan tyckas vara en slump, men så är det inte. Vi säljer drycker för att få världen att må bättre genom att få våra kunder att må bättre.

Just nu så går allt i en härlig fart och vi behöver någon som kan hjälpa oss att fortsätta växa vår digitala närvaro och bygga en fanbase. Det gör vi på ett lite annorlunda sätt där du kommer att vara en nyckelperson i att skapa marknadsföringsmöjligheter, projektleda och delta i events, dokumentera dessa och publicera i våra sociala kanaler. Publiceringen kan vara bild, text, rörligt eller en kombination av dessa, ske i ögonblicket och/eller i efterhand. Det bestämmer du!

Du som vill jobba med oss är idag sannolikt en bloggare eller mycket aktiv i dina sociala medier. Du gillar att dokumentera och dela det du gör och skapar och det är en integrerad del av ditt liv. Du är en ”doer” med fingertoppskänsla för vad som ligger i tiden och vad som funkar och skapar intresse i sociala medier. Vi vill att du ska vara Goda Bubblor.

Vi lovar dig en utvecklande praktikperiod med mycket frihet, intressanta möten, nätverksmöjligheter och engagerade kollegor som alla vill bidra till att göra vår omvärld till en bättre plats.

Skicka ditt cv och en motivation till varför du vill praktisera hos GodDryck till info@goddryck.se.