Ice Jacket
Ice Jacket

Gör gott med stil!

Tillsammans med våra underbara vänner på House of Dagmar har vi skapat den ultimata accessoaren till våra flaskor, en Ice Jacket som håller våra mousserande viner snygga och kalla. Färgen för tankarna till soliga turkosa medelhavsvatten och detaljerna följer House of Dagmars tidlösa design. Denna unika utgåvan finns endast i ett begränsat antal.

Vi firade lanseringen genom att låta hela försäljningspriset på 300 kr att gå till Hand in Hand, som är en av våra välgörenhetspartners. Hand in Hand bekämpar fattigdom framgångsrikt genom att stötta kvinnliga entreprenörer i utvecklingsländer. Och från det så går det en rödtråd till det kvinnliga entreprenörskap som ligger till grund för House of Dagmars otroliga framgångar. Vår gemensamma Ice Jacket är helt enkelt en hyllning till kvinnligt entreprenörskap!

Om du inte köpte din Ice Jacket under kampanjen så är det inte försent att göra gott med stil. GodDryck har inget privat vinstintresse utan all vår framtida vinst går till våra välgörenhetspartners.

Dagmar Ice Jacket

– Pris 300 kr (+ frakt 39 kr)
– Faktura skickas med i beställningen
– Leverans inom 2 – 4 dagar


Beställ IceJacket

Förnamn

Efternamn

Mejladress

Telefon

Antal IceJacket

Din adress

Jag godkänner villkor

Du ska få ett mejl med orderbekräftelse.

Information om hur GodDryck hanterar och skyddar de personuppgifter som du fyller i och skickar till GodDryck genom det här formuläret hittar du här.