Här finns vi!

Systembolaget

GodDryck No 1 och GodDryck No 2 Rosé finns i Systembolagets fasta sortiment. Du hittar flaskorna direkt i över 380 butiker och om de inte finns i en butik nära dig, kan du alltid beställa in det. Via systembolaget.se kan du se var vi finns och även beställa dina bubblor. Artikelnumret hos Systembolaget är 1959 för No 1 och 1969 för No 2.

Cajsa Warg – Stockholm

Om du inte redan har hittat till Cajsa Wargs butiker i Stockholm (Renstiernas gata 20 och St Eriksplan 2) så kan vi varmt rekommendera en tripp dit. Butikerna och personalen verkligen osar matglädje och allt smakar fantastiskt gott. Ta dig gärna tid och provsmaka lite själv. Kanske du hittar en favorit bland olivoljorna eller varför inte en spännande ost? Du kan hitta GodDryck No 1 och GodDryck No 2 i hyllorna. Och självklart är vi otroligt stolta över omdömet som vi har fått av Måns, VD för Cajsa Warg – “Vi blindtestar alla våra produkter. GodDryck No 1 fick 10 av 10 poäng av vår testjury och har dessutom den mentala eftersmaken som vi ständigt letar efter. Därför kan vi knappt bärga oss att få lansera den i våra butiker”

Urban Deli Sickla – Stockholm

Det är inte helt lätt att hitta hit men när du väl gör det kommer du inte att bli besviken. Maten, atmosfären och personalen är fantastisk. Om mitt i denna härliga miljö hittar du redan nu GodDryck No 1. Men du måste befinna dig i restaurangdelen då vi inte finns i butiken än. Men det ser vi som en utmärkt ursäkt för att slå sig ner vid ett bord, beställa en näve färska räkor, ett glas GodDryck No 1 och bara njuta!

Luzette – Stockholm

Missa inte denna underbara oas när du är vid Centralstationen i Stockholm. Slå dig ner och ta ett glas GodDryck No 1. Andas djupt, känn in den härliga atmosfären och njut. Få storstadsmiljöer är lite avslappnande som ett riktigt bra brasserie.