Vampire Blood Bellini

October 17th, 2019 by Alanna Tameta

Årets mest spöktakulära högtid är här! Skåla in Halloweenhelgen med denna hemskt goda Vampire Blood Bellini.
Med smak av uppfriskande blåbär, mustiga äpplen och en nypa ingefära för det där extra stinget.

Vampire Blood Bellini

För 4 drinkar

Du behöver

2,5 dl blåbär
2 teskedar riven ingefära
1 tesked socker
1 citron
5 dl kyld blåbärsjuice
5 dl GodDryck mousserande äppelmust
4 champagneglas
1 mixer
1 fintrådig sil

Mixa blåbär med ingefära, socker och citronjuice i ca 5 min. Sila blandningen för att filtrera bort skal och kärnor.
Fördela drycken i champagneglas. Toppa med kyld blåbärsjuice och mousserande äppelmust.

Bästa bubblet enligt Aftonbladet!

April 30th, 2019 by admin

När Aftonbladet testade deras favoriter bland alkoholfria vita mousserande viner så fick vår GodDryck No 1 betyget 5 av 5 och blev utnämnt till bästa bubblet! Vi blir lite (läs:mycket) stolta och vill gärna dela med oss av detta.

Sveriges mest populära!

December 12th, 2018 by admin

Inom kort ringer klockorna för det nya året och det är en naturlig tid för att sammanfatta det som har varit. För oss på GodDryck är en av det roligaste sammanfattningarna med 2018  att GodDryck No 1 är det mest sålda alkoholfria ekologiska mousserande vita vinet i Sverige! Vi är övertygade om att den goda smaken är en viktig del i framgången och den bekräftas av att GodDryck No 1 lyfts fram som den bästa i sin kategori enligt Sveriges största site för mousserande viner, mousserande.se.

Så om ni vill fira in det nya året med ett glas GodDryck no 1 i handen så får ni skynda er att handla, då våra viner sålde slut i många av Systembolagets butiker inför nyår förra året.

GodDryck Limited Edition Non-Alcoholic Cocktailkit

November 13th, 2018 by admin

Vi har tillsammans med en av världens bästa bartenders för alkoholfria drinkar, Rickard Man, skapat ett Cocktailkit som gör det enkelt att blanda en lyxig alkoholfri cocktail i ditt egna hem. Kitet, som ger 6 st glas, innehåller en flaska GodDryck No 1, en handgjord ekologisk cocktailmix och en exklusiv jigger (mätglas). Allt du behöver göra är att mäta upp och servera.

Vi vill att vårt Cocktailkit ska ge en bättre morgondag på flera sätt och fram till 31/12 kommer hela priset (350 kr) att gå till SOS-Barnbyar när den köps via delitea.se.

Vårt Cocktailkit lanseras i en begränsad upplaga och när det är slut så är det slut.

 

Högsta betyg i Allt om Mat!

September 28th, 2018 by admin

Okej, vi ska försöka säga detta på ett ödmjukt sätt – Wohoo, GodDryck No 3 Mousserande äppelmust har fått HÖGSTA BETYG i, Sveriges största mattidning, Allt om Mat!

Vi är oerhört stolta och glada över det varma mottagandet som vår No 3 har fått. För oss är det ett bevis på något som vi vetat länge, Sverige är ett äppelland i världsklass och det är därför fullt möjligt att göra produkter av svenska äpplen som också håller den nivån.

Du hittar GodDryck No 3 Mousserande äppelmust enklast på delitea.se och med koden GODDRYCK får du fram till sista oktober 15% prova-på-rabatt.