Vanliga frågor och svar

 

Här hittar du allt du behöver veta och lite till om våra drycker. Skulle du trots allt inte finna svaret på din fråga, är du varmt välkommen att skriva till oss på info@goddryck.se. Vi finns här för dig!

Hur hög är alkoholhalten i era drycker?

GodDryck No 1 och GodDryck No 2 innehåller mindre än 0,1% alkohol. Ytterst lite alltså. Vanlig julmust innehåller ca 0,3%. Goddryck No 3 innehåller 0,0% alkohol.

Var kan jag handla dryckerna?

Samtliga drycker hittar du på Systembolaget, Delitea och Mathem. Om du föredrar att shoppa i butik rekommenderar vi ett besök på rofyllda Cajsa Warg i Stockholm eller hos någon av våra utvalda ICA, Coop-och Hemköpbutiker.

Var produceras dryckerna?

Dryckerna produceras vid ekologiska, mindre vingårdar i Frankrike och Spanien. Där lagras de under ett års tid, innan de är mogna att avalkoholiseras med hjälp av en varsam vakuummetod. Allt för att bibehålla de rika, friska smakerna. För att framställa de små, pigga bubblorna i GodDryck No.3 används en kolsyrningsmetod hämtad från Normandie som lyfter musten till nya höjder.

Innehåller GodDryck No 3 svenska äpplen?

För oss är det en självklarhet att använda svenska äpplen. De noggrannt utvalda sorterna Aroma-och Fridaäpplena ger en tydlig och harmonisk smakupplevelse. Vi värdesätter inte bara lokala, hållbara råvaror, utan även att undvika allt som kan påverka smaken eller kvaliteten. Just därför pastöriseras GodDryck No.3 på flaska i en pastöriseringstunnel, helt utan onödiga tillsatser.

Hur bör dryckerna serveras?

GodDryck No.1 bör serveras som aperitif eller sällskapsdryck men passar även utmärkt till fisk, skaldjur, och somriga sallader. No.2 serveras som aperitif, eller till kycklingrätter och sallader. Samtliga drycker avnjuts bäst vid 8-10°C i sällskap av ljuvliga vänner eller en bubblande romans.

Är dryckerna veganska?

Absolut, alla våra drycker är veganska.