Alkoholfritt vin med dubbelt goda bubblor

Goda Bubblor No1 är första drycken ut från det senaste Godbolaget, GodDryck. Det är ett vitt ekologiskt, alkoholfritt vin med mousserande bubblor som ger en god eftersmak i både munnen och världen.

När vi hade bestämt oss för att börja sälja alkoholfritt vin och frågade runt bland vänner vad de saknade i utbudet idag var det en sak som ständigt återkom; smaken. De hade svårt att förstå varför det fanns så få alkoholfria viner som faktiskt smakade vin. Många tyckte att de alternativ som fanns smakade med som cider eller i vissa fall till och med juice.

Så när vi gav oss ut för att hitta vårt vin var det med främst smaklökarna som fick bli våra ledsagare.

Alkoholfritt vin som smakar vin

Det visade sig dock vara lättare sagt än gjort att hitta ett alkoholfritt vin som faktiskt smakar vin – och därtill som ett riktigt, riktigt bra vin – men skam den som ger sig. Efter att ha sökt länge på både nätet och vingårdar ute i Europa hittade vi till sist vår solklara vinnare, det vin som idag heter Goda Bubblor No1. För oss var det ingen tvekan, men vi tog ändå med oss de starkaste utmanarna hem. Tillräckligt många för att kunna genomföra blindtester på både erkända vinexperter och alldeles vanliga vinälskare som oss själva. Och resultaten var entydiga.

Så här sa till exempel Måns Falck, vd på Cajsa Warg, efter deras provning:

 

”Vi blindtestar alla våra produkter. Goda bubblor fick 10 av 10 av vår testjury och har dessutom den mentala eftersmaken som vi ständigt letar efter. Därför kan vi knappt bärga oss att få lansera den i våra butiker.”

 

Därför är det just Goda Bubblor No1 som står på deras och Systembolagets hyllor idag. Goda Bubblor No1 är helt enkelt ett alkoholfritt mousserande vin som smakar vin, och dessutom ett förstklassigt sådant.

Alkoholfritt vin som ger en god eftersmak i världen

Men vi stannar inte där. Vi vill ge dig möjligheten att hjälpa världen att må bättre genom att må bättre själv. Det har nämligen visat sig att både smakupplevelser och att hjälpa andra genom till exempel välgörenhet hamnar i topp när man undersökt vad som gör oss lyckliga. Och i sann Godbolagsanda vill vi hjälpa till att göra världen till en mer välmående plats, för dig och för andra. Därför kommer all vinst från GodDryck gå till välgörenhet. Vi samarbetar i dagsläget med sex olika välgörenhetsorganisationer; SOS Barnbyar, Naturskyddsföreningen, Hand in Hand Sweden, Läkare Utan Gränser, IOGT-NTO och Barncancerfonden.

Goda Bubblor No1 är med andra ord ett ekologiskt, alkoholfritt mousserande vin som ger en härlig eftersmak på fler än ett sätt. Vi hoppas att du gillar det lika mycket som oss, Cajsa Warg, Systembolaget och våra testpersoner.

 

Skål för en mer välmående värld!